• Telefon: +36 30 831 86 60
 • Fax: +36 (42) 579 999

GY.I.K. - Gyakran Ismételt Kérdések

 Főoldal / Kérdések és Válaszok
Kérdése van, segítségre lenne szüksége? Mindenben segítünk, mert az Ön elégedettsége a mi sikerünk is.

Tárhely GY.IK.

Milyen tárhelyre van szükségem?
A tárhely lehet statikus, vagy dinamikus. A nálunk bérelt összes tárhely dinamikus. Így már a legkisebb tárhelyhez is korlátlan adatbázis jár. Az Önnek szükséges tárhely kiválasztásában kérje a mi segítségünket.
Lehet a tárhelyet bővíteni?
Igen lehet, csak küldjön egy emailt és elvégezzük a szükséges módosításokat azonnal, a számlát pedig postázzuk. Csomag bővítés csak felfele történhet.
Tárhely teljes mentés
A tárhely lementéséhez lépjen be a cpanelbe. Elérés: cpanel - fájlok - adatmentés. Heti, havi adatmentés letölthető egy klikkel a weekly vagy monthly gombra kattinta a system backup résznél. Jelenlegi aktuális adatmentést is lehet készíteni a saját tár gombra kattinta. Adatbázis lementhető az adatbázis nevére kattintva.
Egy tárhelyhez lehetséges több domaint is hozzárendelni?
Igen, a domainneveket egy tárhelyre irányíthatjuk, így tárhelyén belül akár korlátlan saját domain nevet kezelhet. Kérésre mutathat külső tárhelyre is, vagy fordítva, a máshol beregisztrált domain mutathat a nálunk elhelyezett honlapra.

Domain GY.IK.

Hogyan lehet saját domain nevem?
Domain nevet bármely jogi személy, cég, szervezet regisztrálhat. Ellenőrizze, domain neve nem foglalt-e. Ezek után töltse ki domain megrendelőt és küldje el részünkre. A bejegyzéséről értesítjük, és már használhatja is domain nevét.
Jár e leállással az áregisztráció?
Az igénylőlap megérkeztétől számítva körülbelül 24 órán belül már át is lesz regisztrálva a domain név. Kérésre minden esetben úgy oldjuk meg az átregisztrációt, hogy az a lehető legkisebb leállással történjen meg. Legtöbb esetben nincs leállás. Előtte érdemes a nálunk lévő tárhelyre már feltölteni a weboldalt, így mikor elindul az átregisztráció vagy a régi vagy az új tárhelyre mutat és a látogatói nem vesznek észre semmit. A végén a domain "beáll" az új tárhelyre.
Iránythatok Önökhöz/Önöktől domaint?
Természetesen igen. Amennyiben van nálunk tárhelye, de domain nevét nem hozta át hozzánk, úgy a domain regisztrátornak meg kell adnia új tárhelyének IP címét, és a regisztrátor a nálunk lévő tárhelyre irányítja domain nevét, így weboldala, levelezése is tőlünk fog üzemelni. Lehetőség van arra is, hogy nálunk lévő domain nevét más szolgáltató szerverére irányítasa, csak meg kell küldenie részünkre az új tárhelyének IP címét.
Ahhoz, hogy átregisztráljam Önökhöz a domain nevet mit kell tennem ill. jelent-e ez valamilyen plusz költséget?
Csak ki kell töltenie egy domain név igénylőlapot és az ,,új igénylés" helyett a regisztrátorváltást kell kiválasztania. Annak kell igényelnie, kitöltenie ezt az igénylőlapot akinek a nevén jelenleg van a domain! A regisztrátorváltás díjmentes. Nemzetközi nevek esetén viszont központilag 1 évvel meg kell hosszabbítani a domain érvényességét az átregisztrációnál. (tehát ha a domain 2013 -ig van kifizetve a domain és átregisztrálja, akkor kifizeti az egy éves fenntartási költséget és 2014 -ig fog élni. )

Miért más a mi webtárhely szolgáltatásunk mint bárki másé?
Nálunk nem áll meg az élet a domian bejegyzése után...mi törődünk vele!

 • Az ügyfelekért vagyunk
  Figyelünk ügyfeleink visszajelzésére, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassunk.
 • Gondolkodásmód
  Nemcsak tudásunkat, hanem a szívünket is beletesszük, mert hiszünk abban, hogy csak így lehet.
 • Egyedi igények
  Igyekszünk egyedi igényeket is kiszolgálni, hogy többet kaphasson mint amit gondolna.
 • Őszinték vagyunk
  Nincsennek rejtett költségek, vagy másodlagos árak. Annyiért kapja amennyiért látja.
 • cpanel
 • debian
 • dell
 • Microsoft
 • ubuntu
 • centos
 • GeoTrust